Ads4Bucks adalah satu PORTAL PENGIKLANAN yang bakal membawa anda ke satu era baru pengiklanan online di Malaysia. Jika melalui Google Adsense anda menjana duit melalui strategi Pay Per Click, sebaliknya Ads4Bucks pula menawarkan strategi Pay Per Subscriber. Anda dapat menjana pendapatan melalui setiap subscriber yang berdaftar di bawah anda.

Begitu mudah, hanya perkenalkan portal Ads4Bucks dan jana pendapatan tambahan! Disamping itu pelbagai lagi insentive tambahan diberikan bagi menghargai usaha anda itu. Perkembangan network yang anda bina akan menjana lebih banyak trafik atau pelawat ke portal Ads4Bucks, seterusnya menambahkan duit poket anda.

RAMAI TELAH TEMUI KEJAYAAN, KEPUTUSAN DI TANGAN ANDA

Yang penting… NAK atau TAK NAK… itu saja…
1 Peluang Yang Mungkin Mengubah Hidup Anda

Iklan secara PERCUMA


frontpage portal ads4bucks
Sebagai sebuah Portal Pengiklanan, Ads4Bucks menyediakan sebuah portal yang hebat dengan pelbagai fungsi terdapat di dalamnya.

Sehingga kini terdapat lebih daripada 3000 iklan telah disiarkan merangkumi pelbagai sektor perniagaan dan perkhidmatan. Apa sahaja boleh diiklankan di sini secara percuma.

Dengan bermotto Ads "Ads4Bucks - Linking People, Products And Profits Worldwide - Linking People, Products And Profits Worldwide" Ads4Bucks telah berjaya menawan lebih 11 buah negara di dunia ini Singapore, Indonesia, Thailand, Nepal, Bangladesh, India, China dan beberapa negara lain lagi.

Jika anda mempunyai sebarang bentuk perniagaan atau perkhidmatan untuk diiklankan di sini hanya perlu register secara percuma. Tetapi jika anda ingin memperolehi pendapatan sampingan, anda boleh mendaftar sebagai agent dan mengwar-warkan portal Ads4Bucks kepada rakan-rakan dan perolehi bonus sampingan apabila mereka juga turut mendaftar sebagai agent!

ranking terkini ads4bucks di dunia

Data terkini dari ALEXA menunjukkan Portal Ads4Bucks berada pada tanggan ke 150,420 site paling popular di dunia ataupun berada ditangga ke 862 di Malaysia. Dengan harapan yang membara Ads4Bucks mengharapkan kedudukan top 100 dalam jangkamasa 6 bulan nanti!

bukan lagi satu mimpi bagi ads4bucks

Peningkatan pelawat ke dalam Portal Ads4Bucks bakal membawa satu harapan yang cerah kepada cita-citanya untuk mengembangkan rangkaian perniagaanya ke sektor lain. Pada permulaannya Ads4Bucks berharap agar dapat menarik pengiklanan dari syarikat besar dan ternama seperti KFC, Mc Donald, Giant, Jusco, Tesco dan lain-lain. Dengan penigkatan traffic ke Portal Ads4Bucks yang memberangsangkan ini adalah tidak mustahil untuk melihat iklan dari syarikat besar ini dalam masa beberapa bulan mendatang.make your decision now
Views

0 comments:

-------------------------------------------------------------------------------