Ads4Bucks adalah satu PORTAL PENGIKLANAN yang bakal membawa anda ke satu era baru pengiklanan online di Malaysia. Jika melalui Google Adsense anda menjana duit melalui strategi Pay Per Click, sebaliknya Ads4Bucks pula menawarkan strategi Pay Per Subscriber. Anda dapat menjana pendapatan melalui setiap subscriber yang berdaftar di bawah anda.

Begitu mudah, hanya perkenalkan portal Ads4Bucks dan jana pendapatan tambahan! Disamping itu pelbagai lagi insentive tambahan diberikan bagi menghargai usaha anda itu. Perkembangan network yang anda bina akan menjana lebih banyak trafik atau pelawat ke portal Ads4Bucks, seterusnya menambahkan duit poket anda.

RAMAI TELAH TEMUI KEJAYAAN, KEPUTUSAN DI TANGAN ANDA

Yang penting… NAK atau TAK NAK… itu saja…
1 Peluang Yang Mungkin Mengubah Hidup Anda

Virtual Office


ads4bucks menyediakan satu platform virtual office menjadikan semua informasi adalah dihujung jari anda
Anda memiliki office anda sendiri! Setiap accaunt/BC (Business Center) yang anda miliki akan mempunyai virtual officenya sendiri. Melalui virtual office ini anda boleh melihat perkembangan semasa network anda, sales, e-wallet, sending SMS, download e-books dan banyak lagi.
Segala urusan jual beli point, register subscriber dan pelbagai aktiviti akaun anda dilakukan melalui virtual office ini. Dilengkapi dengan teknologi terkini bagi mempastikan keselamatan akaun anda. Setiap transaksi point adalah bagaikan anda menggunakan Maybank2u dimana 1 SMS security code akan dihantar ke handphone anda sebagai satu langkah keselamatan dan verifikasi.make your decision now
Views

0 comments:

-------------------------------------------------------------------------------