Ads4Bucks adalah satu PORTAL PENGIKLANAN yang bakal membawa anda ke satu era baru pengiklanan online di Malaysia. Jika melalui Google Adsense anda menjana duit melalui strategi Pay Per Click, sebaliknya Ads4Bucks pula menawarkan strategi Pay Per Subscriber. Anda dapat menjana pendapatan melalui setiap subscriber yang berdaftar di bawah anda.

Begitu mudah, hanya perkenalkan portal Ads4Bucks dan jana pendapatan tambahan! Disamping itu pelbagai lagi insentive tambahan diberikan bagi menghargai usaha anda itu. Perkembangan network yang anda bina akan menjana lebih banyak trafik atau pelawat ke portal Ads4Bucks, seterusnya menambahkan duit poket anda.

RAMAI TELAH TEMUI KEJAYAAN, KEPUTUSAN DI TANGAN ANDA

Yang penting… NAK atau TAK NAK… itu saja…
1 Peluang Yang Mungkin Mengubah Hidup Anda

Rahsia RM210

One time fee untuk menyertai Ads4Bucks Gold Bucks Package adalah serendah RM210.00.Tiada monthly fee, yearly fee, renewal atau lain-lain fee terselindung! Jadi anda tidak perlu risau samaada subscription anda tamat tempoh atau tidak. Yang perlu anda risaukan cuma adakah anda layak menerima mana-mana anugerah Ads4Bucks Prestige Club yang berupa laptop, percutian dan pakej kereta dan lain-lain lagi!

Dengan RM210 anda secara automatik layak menerima


Gold Bucks Package

Classifieds Management System
Bio Energy Card
SMS Blaster Software
E-library (e-book and Ads4Bucks Ultimate Business Guide)
Audio & Video streaming

Only registered Gold Bucks agents are eligible to participate in the company’s competitions.

Pelbagai insentif menarik yang diberikan kepada agents telah menarik minat dan kesungguhan yang sungguh luar biasa. Ini terbukti dengan perkembangan Ads4Bucks yang semakin pesat, mendekatkan lagi kepada impian untuk mewujudkan Ads4Bucks Cafe, Hypermall & rangkaian bas ekspress. Juga kelahiran semakin ramai agents yang mencapai impian menjadi Manager!

make your decision now
Views

0 comments:

-------------------------------------------------------------------------------